YouTulip

Over ons

  

Mijn naam is Jacco van Brecht en ik ben gek op tulpen. Jaren geleden was ik, net als u, op zoek naar goede kwaliteit bloembollen voor in de tuin. Als regelmatig bezoeker van tuincentra kocht ik weleens een zakje bloembollen. Vaak viel het resultaat tegen of kreeg ik niet eens de soort die op de verpakking stond.

Na gewerkt te hebben bij twee grote bloembollenbedrijven dacht ik: ?dit kan beter?. In 2008 heb ik dan ook YouTulip opgericht, voor de oplettende lezer een variant op YouTube. Insteek: een hippe website met duidelijke fotografie, die de klant nou eindelijk eens levert waar hij op zit te wachten, namelijk goede kwaliteit bloembollen, de juiste soorten en volop keus.

  Makkelijker gezegd dan gedaan, want hoe pak je dat aan. Om te beginnen ben ik zelf vaak op pad. Je eigen producten zien, voelen en ruiken is het belangrijkste wat er is. De meeste foto?s op onze website zijn dan ook van eigen hand, allemaal gemaakt tijdens ?het veldwerk?. Dat is weer eens wat anders dan onze concurrenten die vanachter hun bureau plaatjes van internet plukken. Anyway, ?ken je product? is het motto.

Ons kleurrijke assortiment bestaat uit goede betrouwbare soorten die uitstekend geschikt zijn voor de tuin. Ook hebben we altijd wat bijzonders, nieuwe en vreemde soorten die je eigenlijk nooit ziet. Ook hebben we kleinere partijen van zeldzame soorten, voor de echte verzamelaar.

Goede en betrouwbare kwekers zoeken hoort er ook bij. Welke kweker levert goede bollen, maar heeft ook wat bijzonder in huis? Krijg je de soorten die je bestelt? Is er genoeg voorraad? Over al die vragen hoeft u zich geen zorgen te maken, wij hebben dit allemaal al geregeld.

De bollen die u bestelt pakken wij met de hand in, alleen op deze manier kunnen wij de kwaliteit en soortechtheid garanderen. Om het milieu zo min mogelijk te belasten gebruiken we waar het mogelijk gerecycled papier en karton. Uw bollen gaan voorzichtig in een doos en worden waar dan ook in de EU bezorgd.

Ik wens u heel veel plezier in onze webwinkel en met uw bloembollen.

Met vriendelijke groet,

Jacco van Brecht

 

PS Hieronder ziet u hoe kleurrijk ons kantoor al is.....

  

YouTulip